Disclaimer

Via deze website stellen wij informatie beschikbaar over de diensten van Reisbalans. Reisbalans neemt alle zorgvuldigheid in acht om u als bezoeker van informatie te voorzien die juist, volledig en actueel is. Toch kunnen onjuistheden voorkomen. Reisbalans is niet  aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze site of voor schade door een wijziging, onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie, alsmede technische storingen.

Reisbalans geeft geen enkele garantie met betrekking tot de inhoud van websites van derden die via hyperlinks of andere verwijzingen via deze website beschikbaar zijn en aanvaardt met betrekking tot die websites geen enkele aansprakelijkheid. Het auteursrecht (o.a. op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze site) berust bij Reisbalans BV.

Door deze website te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze Disclaimer. Reisbalans behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website en Disclaimer te allen tijde aan te passen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Wij adviseren u de informatie op de website en de Disclaimer geregeld te raadplegen.