Masterclass ‘Reizen in de zorg’

Reisbalans verzorgt regelmatig masterclasses, specifiek gericht op bepaalde doelgroepen of thema’s. Doel daarbij is voornamelijk kennis delen en samen met branchegenoten sparren over uitdagingen en oplossingen op het gebied van mobiliteit. Geen droge colleges, maar aan de slag met herkenbare case. De afgelopen jaren zijn al heel wat professionals aangeschoven. Denk daarbij aan Fleetmanagers, HR-managers, Inkopers of managers in de Zorg.

Masterclass Reizen in de Zorg

De Masterclass Reizen in de Zorg komt er weer aan. Een Masterclass, speciaal gericht zijn op zorginstellingen met ambulante medewerkers. Managers in de zorg worden geconfronteerd met diverse uitdagingen in hun werkveld. De (reis)kosten en daarmee gepaard gaande administratieve lasten fors (de stroom declaraties is groot) en er is behoefte aan meer sturing op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid.  Hierbij komt ook dat organisaties zich positief willen onderscheiden als het gaat om hun mobiliteitsbeleid en reiskostenregeling; het is al moeilijk genoeg om personeel te vinden.

Belangrijke eye-openers

Kleine groepen, een praktisch en op maat gesneden programma, onafhankelijke experts en veel ruimte voor onderlinge uitwisseling kenmerken de masterclasses. Deelnemers gaan met veel nieuwe informatie inzichten en contacten weer naar huis.

Vooral de valkuil om toch maar iets te gaan doen zonder dat je goed weet waarom en de noodzaak van het organiseren van draagvlak zijn voor de deelnemers belangrijke eye-openers.

Goed om te weten

  • Reisbalans vindt kennis delen en professionals samenbrengen belangrijk. Deelnemen is daarom gratis
  • Masterclasses worden veelal gegeven op bijzondere locaties, als het even kan hebben zij een link met het thema mobiliteit

“Prettig om ideeën uit te wisselen met andere zorginstellingen”
“Verplichte kost”
“Belangrijk actueel onderwerp, voor herhaling vatbaar”

Geïnteresseerd in de volgende masterclass Reizen in de Zorg of over een ander thema? Neem contact met ons op en houd onze website in de gaten. Wij horen graag van u.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over Reisbalans of onze dienstverlening? Wij helpen u graag! Ons Reisbalans team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.