Een duurzame mobiliteitsoplossing bieden is één, maar hoe houd je deze duurzaam? Want ook in milieuvriendelijk onderhoud zit een uitdaging, bijvoorbeeld bij de deelauto’s van onze klanten.

Daarom werken we voor het schoonmaken samen het bedrijf Greenest Carwash.

Greenest Carwash reinigt de auto’s op de locatie, zonder water met biologisch afbreekbare producten. Zo besparen we liters water per deelauto per reinigingsbeurt, wat natuurlijk beter is voor het milieu.

Een tweede voordeel is dat we, naast waterbesparing, ook zorgen voor een hogere beschikbaarheid van de auto’s. De deelauto’s worden niet naar een wasstraat gereden, maar kunnen gewoon op locatie worden schoongemaakt. Dit bespaart een hoop tijd!

Duurzame deelauto’s in Hengelo
Niet alleen voor ons, maar ook voor de Gemeente Hengelo is duurzaamheid een belangrijk thema. Medewerkers kunnen daarom voor hun zakelijke reizen gebruik maken van het het openbaar vervoer en hebben daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van elektrische deelfietsen-en auto’s.

Het was voor de Gemeente Hengelo van groot belang dat de elektrische auto’s een beschikbaarheidsgarantie kregen: de auto’s worden namelijk de gehele week veelvuldig gebruikt.

Daarom kunnen we, door Greenest Carwash in te zetten, aansluiten op te belangrijkste uitgangspunten die de klant ons gegeven heeft. De deelauto’s worden duurzaam en op locatie gewassen, op de momenten dat de deelauto’s niet gebruikt worden. Handig en efficiënt!

Wilt u meer weten over het gebruik van deelmobiliteit zoals deelfietsen, deelauto’s, het onderhoud en de schoonmaak? Neem dan vooral contact op, wij vertellen er graag meer over.