Zorg

Administratieve ontzorging

Ambulante functies gaan gepaard met veel declaraties en administratief gedoe.

Tevreden personeel

Maak het uw medewerkers gemakkelijk zodat zij efficient te werk kunnen.

Duurzaamheid & vitaliteit

Stimuleer het OV en het gebruik van de fiets. Dat is beter voor het milieu en de gezondheid.

Hogere werkdruk

De druk op zorgprofessionals wordt steeds groter. Er is immers veel administratie en regelgeving. Hiernaast reizen zorgverleners steeds vaker naar cliënten, die tegenwoordig langer zelfstandig blijven wonen. Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn met declaraties en meer tijd kunnen besteden aan waar het écht om gaat?

Meer tijd voor zorg

Met Reisbalans verschaffen wij zorgprofessionals de middelen waarmee zij zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het registreren en declareren van alle gemaakte ritten. Onze app zorgt ervoor dat alle ritten automatisch worden geregistreerd en hierdoor automatisch gedeclareerd kunnen worden. Reizen zij met de fiets of het OV, ook dat regelt u eenvoudig in Reisbalans.

Combineer OV, auto en fiets

Met de Reisbalans mobiliteitskaart stimuleert u het gebruik van OV als alternatief voor de auto. Biedt uw medewerkers de keuze, dan kunnen zij het meest efficiënt reizen. Uw personeel aan het stuur en u houdt met Reisbalans optimaal zicht op reisgedrag en kosten.

Flexibel reizen, minder administratie en meer tijd voor de cliënt! Dat is het voordeel van reizen met Reisbalans.

Bert Jan Huegen - Business Development Manager

Reisbalans biedt de oplossing

Geen tijdrovende en handmatige declaraties. Inzicht in zakelijk reisgedrag en kosten medewerkers. Alle mobiliteitsvormen in één app en online omgeving. Een team met kennis van zaken en ruime openingstijden.

Hoe werkt Reisbalans?

Kiest u voor Reisbalans dan kiest u voor gemak. Wij bieden een slimme app om reiskilometers automatisch te registreren en te declareren. Hierbij krijgt u inzicht in de reizen, kosten en kilometers. Op maat in te regelen naar uw mobiliteitsbeleid en te combineren met de Reisbalans mobiliteitskaart.
Bezoek onze masterclass

Zakelijk reizen in de Zorg

Jaarlijks reizen medewerkers in de zorg gezamenlijk miljoenen kilometers. Het registreren, administreren en declareren gaat vaak gepaard met administratieve rompslomp, gebrek aan inzicht in reiskosten en –gedrag.

Herkent u deze problematiek? En bent u benieuwd naar hoe uw collega’s in de zorg hiermee omgaan? Dán is onze Masterclass Reizen in de zorg écht wat voor u.

De Masterclass is een kennissessie over Mobiliteit in de gezondheidszorg. Kleine groepen, een praktisch en op maat gesneden programma, sprekers met veel kennis van zaken en ruimte voor onderlinge uitwisseling kenmerken onze Masterclass.

Aanmelden? Contact ons via

Meer Branches

Elke organisatie en heeft afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, de locatie en de branche te maken met specifieke vraagstukken op het gebied van mobiliteit.

Vraag vandaag nog een demo aan

Wij laten u graag zien hoe Reisbalans werkt en leggen uit hoe u eenvoudig kunt starten. Uiteraard geheel vrijblijvend.