Aantrekkelijk werkgeverschap

Hoe kunt u goede leerkrachten naar de stad trekken?

Tevreden personeel

Uw medewerkers reizen flexibel met verschillende vervoersopties.

Duurzaamheid & vitaliteit

Stimuleer het OV en het gebruik van de fiets. Dat is beter voor het milieu en de gezondheid.

Personeelstekort in steden

De druk op leerkrachten wordt steeds groter en steden kampen met een tekort aan leerkrachten. Het is daarom van belang dat er anders wordt gekeken naar mobiliteit, zodat personeel eenvoudig en felxibel kan reizen. Meer mogelijkheden, minder parkeerproblemen en -kosten.

Proberen en kiezen

Met Reisbalans ontzorgen wij uw personeel. Wij geven reisadvies en laten hen kennismaken met verschillende vormen van vervoer. Door de inzet van onze dienstverlening ontdekken medewerkers vaak wat er met zakelijk reizen nog meer mogelijk is. Dan blijkt bijvoorbeeld het gebruik van een e-bike of parkeren aan de rand van de stad een heel handig alternatief te zijn.

Combineer OV, auto en fiets

Stimuleer de fiets en het OV als alternatief voor de auto. Biedt uw medewerkers de keuze, dan kunnen zij het meest efficiënt reizen. Uw personeel aan het stuur en u houdt met Reisbalans optimaal zicht op reisgedrag en kosten.

“Flexibel reizen, minder administratie en meer tijd over! Dat is het voordeel van reizen met Reisbalans.”

Bert Jan Huegen – Business Development Manager

Reisbalans biedt de oplossing

Geen tijdrovende en handmatige declaraties. Inzicht in zakelijk reisgedrag en kosten medewerkers. Alle mobiliteitsvormen in één app en online omgeving. Een team met kennis van zaken en ruime openingstijden.

Hoe werkt Reisbalans?

Kiest u voor Reisbalans dan kiest u voor gemak. Wij bieden een slimme app om reiskilometers automatisch te registreren en te declareren. Hierbij krijgt u inzicht in de reizen, kosten en kilometers. Op maat in te regelen naar uw mobiliteitsbeleid en te combineren met de Reisbalans mobiliteitskaart.

Registreren

Eenvoudig bijhouden van kilometers en ritten

Declareren

Gemakkelijk declaraties opvoeren en uitkeren.

Mobiliteitskaarten

Toegang tot alle mobiliteit met één kaart.

Budgetteren

Flexibiliteit en controle over kosten.

Bezoek onze masterclass (datum nog niet bekend)

Zakelijk reizen

Hoe trekt u onderwijzend personeel naar uw onderwijslocatie en onderscheidt u zich van andere scholen? Het valt niet mee om leerkrachten aan uw school te binden. Reistijden, parkeerproblemen, hoge parkeerkosten…. daar moet u toch wat aan kunnen doen? 

Herkent u deze problematiek? En bent u benieuwd naar hoe uw collega’s in het onderwijs hiermee omgaan? Dán is onze Masterclass Reizen in het onderwijs écht wat voor u.

De Masterclass is een kennissessie over Mobiliteit in het Onderwijs. Kleine groepen, een praktisch en op maat gesneden programma, sprekers met veel kennis van zaken en ruimte voor onderlinge uitwisseling kenmerken onze Masterclass.

Neem contact op

Meer Branches

Elke organisatie en heeft afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, de locatie en de branche te maken met specifieke vraagstukken op het gebied van mobiliteit.