Alles in één overzicht

Reisbalans geeft uw medewerkers de vrijheid om zelf te bepalen op welke manier zij willen reizen. Een declaratie kan eenvoudig worden opgevoerd, zonder administratief gedoe! Zo besparen zij tijd en kosten en krijgen zij inzicht in het reisgedrag en de CO2-uitstoot. Dit geldt ook voor u als werkgever. De slimme Reisbalans-app maakt het uw medewerkers heel eenvoudig!

Rittenregistratie

Kilometers bijhouden is een fluitje van een cent met de Reisbalans app. Door middel van GPS via de smartphone wordt de rit geregistreerd en direct gekoppeld aan het gebruikte vervoersmiddel én de bijbehorende vergoeding. Op het persoonlijke dashboard staan alle reiskosten overzichtelijk bij elkaar en worden ze gedeclareerd of verantwoord door één druk op de knop. Dit geldt ook voor de ritten die gemaakt zijn in het OV met de Reisbalans mobiliteitskaart.

Eenvoudig declareren

Parkeerkosten of een lunch declareren? Uw medewerkers kunnen deze kosten ook declareren via app. Heel eenvoudig, door het bonnetje te fotograferen of scannen met de Reisbalans app kan de declaratie direct verwerkt worden. Zoeken naar bonnetjes of verwerken van foutieve declaraties is verleden tijd!

Zien hoe het werkt? Vraag een demo aan!

Wilt u een demo van Reisbalans? Dat kan! Wij laten u graag de functionaliteiten en mogelijkheden zien. Uiteraard geheeld vrijblijvend. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.