Wat is een mobiliteitsbudget?

Met een persoonlijk mobiliteitsbudget geeft u uw medewerkers keuzevrijheid van reizen. Zij krijgen een eigen budget waaruit zij hun reiskosten betalen. Medewerkers hebben binnen hun persoonlijke budget een grote mate van vrijheid en flexibiliteit om zelf de gunstigste manier van reizen te kiezen. Voor de organisatie geldt dat de uitgaven beter beheersbaar zijn, en dat het kostenbewustzijn van de medewerker toeneemt, omdat deze direct de gevolgen ondervindt van het reisgedrag.

Hoe werkt het?

In Reisbalans kunt u de budgetten voor uw medewerkers inrichten op de manier zoals u het wilt. Zoals een vast en variabel deel, een onderverdeling naar reisdoel (privé, zakelijk, woon-werk) of bijvoorbeeld een apart brandstofbudget. Per medewerker wordt ook vastgelegd welke kosten zij uit hun budget kunnen declareren en welke vergoedingen hiervoor gelden. Uw medewerkers houden hun kilometers/ritten en eventueel andere reiskosten bij in Reisbalans. Ook kan een eventuele tankpas of mobiliteitskaart gekoppeld worden.  

Altijd inzicht

Uw medewerkers zien in hun persoonlijke reisomgeving Mijn Reisbalans precies hoe het staat met hun budget. Zij hebben inzicht in hun reizen, kilometers, reis- en tanktransacties en overige (reis)kosten. Ook kunnen ze precies zien welke declaraties al zijn verwerkt en welke nog niet.

Stimuleren gewenst gedrag

Met onze mobiliteitskaart kan gebruik
worden gemaakt van alle vormen van vervoer

Goed werkgeverschap

Zelf bepalen hoe er wordt gereisd draagt bij
aan medewerkertevredenheid 

Kostenbesparing

Budgetteren en kostenbeheersing
is eenvoudiger

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Al uw zakelijke mobiliteit in één keer geregeld. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een (digitale) afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.